Ce este StuDrept Blog?

StuDrept Blog este o idee care a plecat de la pasiunea personală de a scrie. Am lansat numai pe WordPress 5 bloguri, fiecare pe subiecte diferite. Ultimul blog lansat, ACBlog, a avut câteva articole law-related, dar nu cele mai serioase. Îmi place să abordez legea cu puțin umor, cum i-a plăcut și legiuitorului când a scris-o.

Am ajuns totuși într-un impas cu blogul. De ce? Postez foarte rar. Nu pentru că nu aș avea idei, dar de multe ori am senzația că nu s-ar potrivi cu tema blogului. Uneori mă lovește inspirația și scriu articole pe care apoi le păstrez pentru mine într-un folder ascuns in PC.

De aici s-a născut ideea unui blog comun, un blog al tuturor studenților la Drept care, loviți de inspirație, vor să scrie și să-și publice articolele. Ce faci? Lansezi un blog pentru 3 articole pe care le-ai gândit și apoi îl abandonezi? (Guilty)

StuDrept Blog permite oricărui student la Drept să-și publice articolul sau articolele fără să-și facă de la zero un blog pentru asta. Ideea din spatele acestui blog este că oricine poate scrie un articol pe unul dintre cele trei mari categorii ale blogului:

  • LEGAL STUFF – articole serioase despre noutăți din domeniul Dreptului. Teme, analize, explicații și orice presupune expunerea unor aspecte legale. (De exemplu: explicarea unor articole din Constituție, explicarea unui Contract, a unei infracțiuni etc)
  • FUN STUFF – articole NEserioase. Povești amuzante din viața de student, experiențe amuzante de la practică, ironii sau pamflete legale.
  • STUDENT LIFESTYLE – poate cel mai important și mai uman dintre subiectele blogului. Viața de student, viața la cămin, cum să-ți găsești chirie în București, ce mănanci într-o zi, în câte vacanțe pleci sau câți gândaci ai văzut la cămin. Subiectele aici sunt practic nelimitate.

Nu există o limită în privința articolelor pe care le puteți trimite, nu există o singură categorie acceptată. Există totuși o condiție esențială: să fiți sinceri și să scrieți cu plăcere. Diacriticele sunt un BONUS.

Așteptăm articolele voastre la adresa de email: studreptblog@gmail.com alături de numele și Facultatea de Drept în care studiați.

Procesez…
Mulțumim pentru abonare. Te așteptăm să postezi chiar și tu.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x