5 știri ciudate cu infractori din America.

Ca să încheiem anul într-o notă mai fun și inspirat de Donut Operator, vreau să vă prezint 5 știri pe care le-am găsit pe net. Fiecare presupune săvârșirea unei infracțiuni și deși nu e de glumă cu penalul, modul în care s-au petrecut e de-a dreptul hilar.

Un bărbat din Oregon a reușit să pareze cablurile unui pistol cu electroșocuri cu ajutorul unei săbii laser.

Un fan împătimit al Star Wars, David (33) a atacat mai mulți cumpărători dintr-un magazin de jucării cu două săbii laser, inspirate de cele din Star Wars.

După ce s-a plictisit să mai lovească clienții din magazin, acesta a ieșit pe stradă, unde s-a întalnit cu poliția. Cum forța era cu el, David a alergat spre polițiști mânuid cele două săbii de jucărie. Poliția a folosit pistolul cu electroșocuri (taser), doar că David chiar a reușit să devieze cablurile cu ace cu ajutorul uneia dintre săbii.

Până la urmă polițiștii l-au trântit la pământ și l-au arestat. David a fost condamnat la 45 de zile de închisoare pentru loviri și pentru că a rezistat arestului.

Știrea originală.

Iar pentru cei care nu știu, așa funcționează un taser:

Cum funcționează un taser.

O femeie și-a închis iubitul într-o valiză. După ce acesta a murit, femeia a declarat că se jucau Hide-and-Seek.

Protagonista acestei povești este o femeie din Florida în vârstă de 42 de ani. Sarah spune că cei doi se jucau și că i s-a părut amuzant să îl închidă într-o valiză. Cei doi au băut toată seara, iar tipa spune că s-a dus să se așeze în pat și că a leșinat.

Polițiștii au găsit o înregistrare video în telefonul ei în care făcea mișto de iubitul ei, în timp ce acesta se zbătea în interiorul valizei. Sarah i-a spus că ar fi pentru tot ce el i-a făcut până acum.

Tipul a murit, evident, iar ea poate primi o condamnare pe viață pentru asta.

Tipa din poză nu e Sarah, iar în valiză probabil nu e un tip.

Știrea originală.

Un bărbat din Kansas a fost prins conducând un SUV furat…

Keith, un bărbat de 32 de ani a fost arestat după ce a furat un SUV. Mașina avea montat un GPS, iar pentru polițiști a fost destul de ușor să îl prindă. Bineînțeles, nu s-a lăsat fără o mică urmărire.

Partea amuzantă?

Tipul mergea să îl scoată pe fratele său pe cauțiune, arestat fiind cu câteva ore în urmă pentru furt.

Ce a furat? Da, un alt SUV.

Se pare că pasiunea pentru SUV-uri vine din familie.

Știrea originală.

Un bărbat din California care a furat echipament foto a încercat să îl vândă înapoi proprietarului magazinului.

Johnny (25) este probabil cel mai ghinionist hoț din istorie. După ce a furat mai multe echipamente foto în valoare de câteva sute de dolari, acesta s-a întors în apropierea magazinului și a abordat mai multe persoane încercând să vândă produsele respective.

Proprietarul magazinului, care încă nu știa că acesta a fost spart, mergea prin fața magazinului când a fost abordat de Johnny, care se oferea să îi vândă echipament foto mai ieftin decât în magazin.

Proprietarul a recunoscut echipamentul și a mers să verifice dacă a avut loc vreun furt. Când și-a dat seama că erau ale lui, a sunat la poliție. A opus puțină rezistență, dar a fost reținut în cele din urmă. Proprietarul și-a primit înapoi echipamentul furat.

Tipul ăsta e foarte ghinionist:

Johnny Robles, 25. (Riverside Police Department)

Știrea originală.

Un cuplu a furat un piton în valoare de 300 de dolari.

Mai exact, un piton albinos…

Bărbatul a cerut angajatului din pet-shop să îl lase să se joace cu pitonul. Bineînteles, regulile magazinului nu permiteau așa ceva, așa că tipul s-a oferit să îl cumpere.

Angajatul a pus pitonul într-o cutie și l-a adus la casă. Când l-a pus pe tejghea, bărbatul a luat cutia și a fugit împreună cu iubita lui, plecând în grabă cu mașina din parcarea magazinului.

Știrea originală.

Urmărește-ne pe Social Media:


StuDrept Blog este un blog dedicat tuturor studenților la Drept. Trimite-ne articolul tău la adresa de email: studreptblog@gmail.com

Distribuie articolul dacă ți s-a părut interesant!

ABONEAZĂ-TE PRIN EMAIL PENTRU A PRIMI NOTIFICARE DESPRE CELE MAI NOI ARTICOLE ȘI EVENIMENTE!

AUTOR: Costin-Alexandru Jalbă, Facultatea de Drept, Unibuc, Anul III

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x