Giveaway – ”Fișe de drept civil. Ediția a 5-a” (în parteneriat cu Editura Hamangiu)

Organizatorii:

Costin-Alexandru Jalbă pentru StuDrept Blog (studreptblog.com)

Editura Hamangiu (hamangiu.ro)

Obiectul:

3 bucăți din Fișe de drept civil. Ediția a 5-a – G.Boroi, C.A. Anghelescu, I. Nicolae
https://hamangiu.ro/fise-de-drept-civil-editia-a-5-a

Platforma:

Giveaway-ul se va organiza pe platforma de Social Media “Instagram”. Link-ul către acesta va putea fi distribuit și pe paginile de “Facebook” aparținând StuDrept Blog și Editurii Hamangiu.

Perioada de desfășurare:

Giveaway-ul se va organiza în perioada 25 (începând cu ora 10:00) – 28 octombrie 2021 (până la ora 23:59), urmând ca extragerea să aibă loc pe data de 29 octombrie 2021.

Regulament de participare:

  1. Pot participa persoane fizice din România, indiferent de vârstă, care dețin un cont de Instagram;
  2. Cei care doresc să participe trebuie să dea like postării de pe Instagram și să urmărească paginile StuDrept Blog (instagram.com/studreptblog) și Editura Hamangiu (instagram.com/editurahamangiu);
  3. Cei care participă trebuie să eticheteze în comentarii 3 prieteni și să distribuie postarea pe “Story”;
  4. Va fi luat în considerare un singur comentariu pe utilizator;
  5. Câștigătorii vor fi desemnați în mod aleatoriu, prin intermediul unei platforme de tipul “Random.org” și vor fi contactați pe Instagram pentru a putea intra în posesia premiului.
  6. Nu poate fi câștigat decât un premiu per participant. Astfel, dacă în urma extragerii, apare drept câștigător o persoană care a fost deja extrasă, aceasta se va relua până la apariția unei persoane noi.

Disclaimer:

Rețelele de socializare utilizate în organizarea și distribuirea acestui Giveaway nu își asumă în niciun fel răspunderea pentru acesta. 

Participarea la acest Giveaway presupune acceptarea prezentului regulament, organizatorii rezervând dreptul de a verifica respectarea acestuia de către persoanele declarate câștigătoare. În caz de nerespectare, se va organiza o nouă extragere în aceleași condiții ca cele de la punctul 5 din secțiunea “Regulament de participare”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Articol anteriorDrept Financiar PublicArticol următorGiveaway – ”Fișe de drept civil. Ediția a 5-a” (în parteneriat cu Editu… […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x