Cele mai mișto jocuri de societate și cărți pe care le-am văzut până acum la Cărturești

Un articol de

Costin-Alexandru Jalbă


Dacă ești ca mine, înseamnă că-ți plac jocurile de societate și cărțile de la Cărturești. Da, știu, și mie mi se par scumpe uneori, dar rămâne un magazin foarte mișto pentru ceea ce-mi place mie: mistery & crime. Și pe partea asta au și jocuri, dar și cărți mișto.

Îți fac o listă și-ți spun și de ce îmi plac!

JOCURI DE SOCIETATE

Povești Întunecate

Pe primul loc în topul jocurilor de societate pe care le-am cumpărat vreodată de la Cărturești este seria de jocuri: POVEȘTI ÎNTUNECATE

Este un joc plin de mister și crimă. Trebuie să rezolvi misterul folosind câteva instrucțiuni pe care ți le dă maestrul jocului. De asta ai nevoie de cel puțin doi oameni pentru a te juca! Trebuie să pui cât mai multe întrebări la care să se poată răspunde cu ”da”/”nu” sau ”irelevant”!

Mi se pare de-a dreptul captivant și foarte competitiv. Noi nu ne-am plictisit niciodată jucând acest joc. Și vă zic pe bune, chiar e fun!

Există mai multe variante ale acestui joc, continuări practic ale originalului, din ce în ce mai funny ori mai ciudate. Îți pun poze mai jos ca să le vezi și tu dai click pe ele :

Activity

Jocul Activity este un clasic și e foarte mișto pentru serile cu prietenii. Dacă nu știi despre ce e vorba în acest joc, chiar ești student? Glumesc, uite mai jos și link, ca să citești mai multe despre el și despre varianta ceva mai dirty, club-edition (despre care recunosc că nu știu prea multe):

E o combinație între mimă, descriere verbală și desen! Și mai este și redus în perioada 15-22 noiembrie cu codul CARTU21

Cronicile Crimei

Pe ăsta nu am avut ocazia să îl încerc, dar recunosc că pare foarte mișto și este pe wishlist! Deci Cărturești, dacă vezi articolul ăsta, fă-mă să mă simt ca un influencer… În fine, revenind la joc, uite cum arată și despre ce e vorba:

I mean… pe bune acum, nu-i așa că sună super mișto și perfect pentru un party gen ”murder mistery”? Mai pui și niște vin fiert la bătaie și deja e perfect!

CĂRȚI

Ei bine, la acest capitol, lucrurile devin și mai sexy. Știu că la cărți, gusturile sunt foarte diferite, așa că vă las mai jos două recomandări, una de la Miruna și una de la mine. După ce le citiți pe astea, ne dați un semn și vă spunem și altele!

Pacienta Tăcută – Alex Michaelides

”Viata Aliciei Berenson este aparent perfecta. Pictorita renumita casatorita cu un fotograf de moda, ea traieste intr-o casa superba, cu vedere spre parc, intr-una dintre zonele cele mai dorite din Londra. Intr-o seara, sotul ei Gabriel se intoarce acasa tarziu de la o sedinta foto, iar Alicia il impusca de cinci ori in fata si apoi ramane tacuta mai multi ani.”

Viața la omoruri – Dan Antonescu

Nu este o carte de ficțiune, ci biografia unui nume important din lumea Poliției Judiciare. Prezintă cazuri reale anchetate de către domnul Dan Antonescu și echipa sa și te ține captivat până la final. Te enervează, te trece prin mii de stări și emoții, te face să mergi alături de autor în amintirile acestuia.

L-am văzut pe domnul Dan Antonescu într-o prezentare de la facultate și m-a captivat. Cartea asta rămâne una dintre cele mai bune pe care le-am citit în ultima vreme!


Tu ce recomandări de jocuri de societate și cărți ne poți da? Lasă un comentariu!


Și dacă tot v-am zis de chestiile de la Cărturești, uite și ce chestie au pregătit pentru aniversarea lor de 21 de ani:


Distribuie pagina dacă ți s-a părut interesant!


StuDrept Blog este un blog dedicat tuturor studenților la Drept.
Trimite-ne articolul tău la adresa de email studreptblog@gmail.com


Susține și tu StuDrept Blog pe Patreon pentru content exclusiv și acces la draft-uri
sau printr-o donație unică!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x