Regulament Giveaway Aniversar (partener Editura Hamangiu)

Organizatorii:

Costin-Alexandru Jalbă pentru StuDrept Blog (studreptblog.com)

Editura Hamangiu (hamangiu.ro)

Obiectul:

Platforma:

Giveaway-ul se va organiza pe platforma de Social Media “Instagram”. Link-ul către acesta va putea fi distribuit și pe paginile de “Facebook” aparținând StuDrept Blog și Editurii Hamangiu.

Perioada de desfășurare:

Giveaway-ul se va organiza în perioada 23 – 27 noiembrie 2021 (până la ora 23:59), urmând ca extragerea să aibă loc pe data de 28 noiembrie 2021.

Regulament de participare:

  1. Pot participa persoane fizice din România, indiferent de vârstă, care dețin un cont de Instagram;
  2. Cei care doresc să participe trebuie să dea like postării de pe Instagram și să urmărească paginile StuDrept Blog (instagram.com/studreptblog) și Editura Hamangiu (instagram.com/editurahamangiu);
  3. Cei care participă trebuie să eticheteze în comentarii 3 prieteni și să distribuie postarea pe “story”.
  4. Va fi luat în considerare un singur comentariu pe utilizator;
  5. Câștigătorul va fi desemnat în mod aleatoriu, prin intermediul unei platforme de tipul “Random.org” și va fi contactat pe Instagram pentru a putea intra în posesia premiului.

Disclaimer:

Rețelele de socializare utilizate în organizarea și distribuirea acestui Giveaway nu își asumă în niciun fel răspunderea pentru acesta. 

Participarea la acest Giveaway presupune acceptarea prezentului regulament, organizatorii rezervând dreptul de a verifica respectarea acestuia de către persoana declarată câștigătoare. În caz de nerespectare, se va organiza o nouă extragere în aceleași condiții ca cele de la punctul 5 din secțiunea “Regulament de participare”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x