Fac Blog – Ziua 1 – Ne-am luat globuri și ea a mâncat beteala…

Băi, înainte să încep, voiam să vă întreb dacă v-ați uitat aseară la Asia Express. V-ați uitat? Previzibil finalul, dar mă bucur pentru ei, deși a fost primul sezon în care am ținut cumva cu ambele echipe.

Gata, am vorbit despre asta, hai să trecem la ce am făcut azi, pentru că de câteva zile a început să se simtă în mine și Miruna spiritul sărbătorilor. Bine, pe lângă stresul generat de faptul că primul examen va fi pe 3 ianuarie, dar stresul de facultate deja e o chestie constantă în viața mea, așa că nu prea îl mai bag în seamă.

E 11:11 acum când scriu bucata asta și mi-am notat în note, ca să nu uit să vă întreb: și voi vă puneți o dorință când vedeți ora asta?

Și tot acest spirit al sărbătorilor ne-a făcut să mergem azi să ne căutăm globulețe, beteală și luminițe. Hai să vă zic: anul ăsta ne-am mutat împreună, iar acum vreo două zile am mers la Jumbo și ne-am luat un brad artificial așa că mai rămâne numai să avem cu ce să îl împodobim. Dar de împodobit bradul vorbim peste câteva zile, atunci când o și facem.

În fine, aveam nevoie și de ceva de pus în brad și nu le-am luat de la Jumbo pentru că am zis să mergem la ”Cioburi”. Ce e asta? E un magazin de antichități aduse din Franța în Ploiești și în perioada asta au băgat și foarte multe chestii de Crăciun. Și pentru că nu voiam ceva așa wow, dar și pentru că e fun să mergi pe acolo pentru că nu știi niciodată peste ce poți da, la ora 11:30 eram în fața blocului ei.

Ca să înțelegeți mai bine, la Cioburi sunt foarte multe chestii vintage, vândute foarte ieftin. Chestiile alea sunt apoi vândute de cei care le cumpără pentru un preț mult mai mare. Mă rog, nu e relevantă chestia asta decât pentru a vă face să înțelegeți de ce trebuie să fii acolo de la 11:30, deși ei deschid la 12:00.

Eu și Miruna am fost primii și am fost rapid înconjurați de cel puțin zece băbuțe și doi angajați de la gaze (mari fani Cioburi). Am vrut să fac un selfie cu ei, dar mi-a fost rușine. Cu toate astea, le-am zis că noi suntem acolo pentru globuri și chestii de Crăciun. I called dibs basically.

Băi, cu 50 de lei, am cumpărat o tonă de globulețe și multă beteală. Ne-am hotărât pe loc că o să facem bradul roșu și argintiu. Am urcat cu bagajul la Miruna, pentru că stă aproape de Cioburi și am vrut să fac o poză pentru fac blog, dar mâța ei nebună, Jessie, a decis că vrea să mănânce beteala. Uite am și o poză, nu foarte clară, dar din care se înțelege că nu voia să o mai lase în pace:

Și poate că ești curios, așa că o să pun și câteva poze cu ce ne-am luat, menționând că reprezintă numai o parte din tot ceea ce am luat în ultimele zile, loviți de spiritul sărbătorilor:

După ce am mai făcut un drum până la Auchan pentru ghimbir, am lăsat-o pe Miruna acasă și am plecat cu ai mei la țară. Noi, în mod normal, locuim împreună la București (finally), dar acum, cu această mini-vacanță de 1 decembrie, am venit în Ploiești de joi și ne-am dus fiecare la el acasă. Revenind, am plecat cu ai mei la Sălciile, unde au bunicii mei casa.

Aici nu am făcut extrem de multe lucruri, dar am dat peste niște mâțe pufoase și foarte simpatice, care nu prea vor să stea la poze. Una dintre ele este neagră și poza se vede în coperta acestui articol. Cealaltă e portocalie, dar nu am prins-o deloc. Mai încerc mâine până plec.

După ce am ajuns, știam că trebuie să mai lucrez puțin la muncii, pentru că aș fi rămas în spatele programului. Așa că m-am așezat la biroul care a fost cândva în camera mea de la Ploiești și am început să lucrez pentru vreo două ore. După asta, m-au chemat la masă și am mâncat pastramă de oaie la ceaun – sexy af. La momentul la care scriu acest articol mai am vreo 15 pagini, de care o să mă ocup, probabil, după ce se termină ediția specială Chefi la Cuțite.

Vă zic mâine dacă am mai făcut și partea de SSM sau dacă am renunțat la ea!

Ah, și în tot timpul în care eu am mâncat pastramă și am băut vin de țară, Miruna s-a ocupat de cutia în care urmează să trimitem toate lucrurile pe care le-am dat la Giveaway-ul aniversar. Am vrut să facem din acest Giveaway ceva foarte special și foarte personal, așa că uite ce i-a ieșit:

În caz că nu știați, Miruna rocks!

Cam atât azi, ne vedem mâine! Take care!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x