Fac Blog – Ziua 2 – Am făcut un drum de 500 de metri în 30 de minute…

M-am trezit pe la ora 08:30 cu un mesaj foarte drăguț de la Miruna, care a fost trezită la ora 06:00 de Jessie, mâța mâncătoare de beteală pe care v-am arătat-o ieri. Cred că a văzut articolul și nu i-a plăcut poza cu ea.

Pentru că afară ploua torențial și pentru că era foarte frig, am decis să mai stau în pat și am mai făcut asta vreo oră, dând scroll pe Facebook.

Și cum dădeam scroll, am dat de o poză cu Love din You și am zis să o pun aici, dar să vă și întreb dacă vă uitați la acest serial:

Revenind, după ce m-am ridicat din pat, m-am dus să beau o cafea și să mai stau de vorbă cu ei. După asta, am vrut să mă apuc să mai citesc ceva, dar nu am făcut-o pentru că am plecat și până la părinții tatălui meu. Am mai găsit niște mâțe și acolo, chiar 3. Și am reușit să le fac poză și puilor de care vă ziceam ieri, o să pun ambele poze mai jos.

O paranteză înainte de poze: nu am văzut niciodată la curte o pisică atât de albă. Zici că era urs polar…

Acum că v-am arătat mâțe cât pentru o lună, să vă povestesc în continuare cum s-a desfășurat ziua. Am făcut un grătar, am băut un coniac cu tataie, am lenevit (scuze dr. muncii, not today) și am plecat de la Sălciile pe la 17:00 și ceva.

Până în Ploiești nu am făcut prea multe, mi-am încălzit fundul pe scaunul din dreapta. Ah și ne-am oprit să luăm și grâu înainte să plecăm din sat, pentru că e Sf. Andrei și se pune grâu… știți și voi tradiția: iarba mare – fondurile mari.

Distracția a început când am intrat în Ploiești și a început să fie aglomerat prin zone unde nu este niciodată aglomerat. Am continuat drumul și când am ajuns în zona Hotelului Prahova am căutat pe net ce naiba se întâmplă, mai ales că auzisem că Primăria voia să organizeze un concert Vali Vijelie. Nu era, din fericire, un astfel de concert, dar s-au aprins beculețele de Crăciun și lumea efectiv went crazy for it.

Un drum de 500m, pe care în mod normal îl faci în cinci minute, a durat 30. Toate astea pentru că centrul a fost efectiv plin de oameni, care cred că au uitat de virus și de variantele care ne pândesc de prin țări străine și au zis ”screw Covid-19, I want beculețe”… A trebuit să ocolim centrul, fiind deviați de poliție pe niște străduțe mici, până să ieșim în bulevard, acolo unde sunt făcute pozele de mai jos.

După ce am făcut 54 de km într-o oră și 40 de minute, am ajuns în sfârșit acasă, am cărat bagajele, mi-am făcut un duș și m-am așezat în pat. Am dat drumul televizorului pe Chefi la cuțite, dar nu am fost prea atent până acum, pentru că am lucrat la articolul de azi.

Ah, și ca un update față de ziua de ieri, Miruna a terminat cutia pentru Giveaway, dar o să o vedeți la momentul potrivit. Către fata care a câștiat concursul, sper că o să păstrezi și cutia, măcar pentru o perioadă :))

Cam atât azi! La mulți ani de Sf.Andrei!

Fac blog și mâine, take care!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x