Hai în echipa StuDrept Blog!

Un articol de

Costin-Alexandru Jalbă


Deadline înscriere: 23 martie 2022!

Căutăm aproximativ 5 studenți de la Drept care să facă parte din redacția permanentă a blogului și care să se ocupe de diverse categorii de articole.

În formularul de mai jos puteți alege departamentul care vă sună cel mai bine. După închiderea acestui formular se va face o triere și urmează să stăm puțin de vorbă (în scris/ pe Discord) pentru un fel de interviu. Nu e un interviu de angajare, e mai mult o cale prin care vrem să vedem dacă ne potrivim!

Ce oferim noi?

  • feedback sincer pentru articolele scrise
  • șansa de a vă dezvolta skill-urile de copywriting și de research juridic
  • șansa de a vă publica articolele pe un site dedicat studenților de la Drept, site care prinde din ce în ce mai mult avânt
  • poți să-ți pui la Bio ”Redactor la StuDrept Blog” (looks quite sexy)

Din păcate nu putem oferi adeverință de practică (e un proiect și ăsta, dar mai e până acolo) și nici remunerație, deci totul este complet voluntar!

Atenție!
Colectăm adresa de e-mail, precum și datele tale de indentificare pentru a facilita comunicarea cu tine! Nu vom folosi niciuna dintre aceste date în alte scopuri! Completarea acestui formular reprezintă acordul tău cu privire la colectarea acestor date și stocarea lor până la finalizarea procesului de selecție.

Completează chiar aici formularul de înscriere!

Te așteptăm!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x