Termeni și condiții

E pagina aia pe care nu o citește nimeni, însă e foarte important de avut!

Găsești aici tot ce trebuie să știi despre termenii și condițiile de utilizare a site-ului StuDrept Blog!

Ai aici și un cuprins, ca să te duci mai ușor la lucrurile care te interesează:

Definiția unor termeni:

Noi – StuDrept Blog

Site-ul nostru – studreptblog.com și toate paginile și subpaginile, inclusiv articolele postate!

Despre noi:

“StuDrept Blog” este un alias sub care postează autorii site-ului nostru.

Activitatea noastră se desfășoară exclusiv online și constă în redactarea de articole informative pe subiecte de interes din sfera educației juridice și a stilului de viață pentru studenți.

Condiții de utilizare a site-ului nostru:

1. Oricine poate accesa site-ul nostru în mod gratuit. Accesul la site nu necesită conectarea la un cont de WordPress.

2. Informațiile prezentate pe acest site au natură informativă. Nu ne asumăm răspunderea pentru felul în care folosesc utilizatorii conținutul nostru ori pentru interpretarea dată de aceștia informațiilor prezentate.

3. Toate articolele reprezintă conținut original al autorilor noștri. Preluarea informațiilor originale trebuie făcută cu citarea sursei.

4. Respectăm anonimatul utilizatorilor noștri și nu colectăm date în afara celor furnizate de aceștia. Datele colectate automat de către WordPress și Google au în vedere statisticile de trafic ale blogului, precum și venitul generat din anunțuri și nu reprezintă informații cu caracter personal.

5. Abonarea la StuDrept Blog reprezintă acceptul colectării adresei de email a utilizatorilor și folosirea acestora de către noi, prin intermediul platformei WordPress ori prin intermediul platformei de email marketing Mailchimp pentru a transmite mail-uri cu noutăți și proiecte. Prin dezabonare, ce poate fi făcută prin mail-urile primite, încetează transmiterea unor astfel de email-uri.

6. Nu răspundem pentru comentariile adăugate în articole de utilizatorii site-ului nostru și ne angajăm să sesizăm organele legale competente în cazul folosirii unui limbaj care incită la ură ori discriminare de orice fel!

7. Funcția de “distribuire” a articolelor presupune conectarea utilizatorilor la conturile de social media. Nu colectăm datele acestora de conectare, funcția fiind implicită în platforma WordPress și funcționând conform termenilor și condițiilor acesteia.

8. Dacă alegi să publici un articol pe acest site, așa cum este permis conform motto-ului “Blogul studenților la Drept” cedezi în mod exclusiv drepturile de autor asupra articolului către acest site. Ne obligăm să afișăm autorul fiecărei postări, însă aceasta nu poate fi retrasă fără acordul nostru. De asemenea, publicarea pe un alt site (în sens larg, inclusiv social media ori presă scrisă) a articolului pe care l-ai scris pentru noi se poate face numai cu mențiunea că acesta a fost deja publicat pe site-ul nostru, alături de link și de data publicării!

9. Administratorul site-ului și editorul își rezervă dreptul de a modifica (fără a afecta substanța) articolul trimis de tine pe adresa studreptblog@gmail.com sau articole@studreptblog.com, precum și prin intermediul altor canale de comunicare. Modificările aduse țin în primul rând, dar nu se limitează la, așezarea în pagină, formatarea SEO a articolului, corectarea greșelilor gramaticale.

10. Ne rezervăm dreptul de a refuza publicarea unui articol transmis de tine pe căile menționate la punctul 9 dacă nu este conform cu viziunea administratorului ori a editorului. Dacă articolul nu este publicat, păstrezi drepturile de autor asupra acestuia, prevederile punctului 8 nefiind aplicabile!

Contact

Vrei să intri în legătură cu noi? Iată unde ne poți găsi:

Social Media:

Email: studreptblog@gmail.com