Vlad Marinciu – pagină de autor

Despre mine…

Salut, eu sunt Vlad Marinciu, am 21 de ani și sunt studental Facultății de Drept UniBuc, în anul 3. Mă consider un tip activ, sociabil, carismatic și ambițios, care vede numai binele și frumosul în oameni și care încearcă să le aducă zâmbetul pe față cu orice ocazie 🙂

Cred că mă integrez destul de repede în peisaj și, de aceea, sunt entuziasmat ori de câte ori mă implic în diverse activități și proiecte atât în cadrul facultății, cât și extrașcolar, cu prietenii. În timpul liber îmi place să fac sport, să ascult muzică pop și rock, uneori chiar să-mi exersez vocea, să vizionez filme și seriale și să citesc cărți polițiste. Îmi pare bine de cunoștință!

Îmi place să scriu uneori articole sau review-uri în legătură cu ce mă pasionează, spre exemplu, despre vreo carte care m-a încântat sau despre vreun eveniment sportiv notabil. Pasiunea pentru scris a început în pandemie, într-un moment de plictis, iar după ce am văzut că lucrarea a fost destul de apreciată, am hotărât să mai repet experiența. Astfel am ajuns aici cu o dorință arzătoare de a-mi continua cariera de publicist.

Citește aici toate articolele mele: